Sørlandsk mozzarella ristorante

FERSKOST

Sørlandsk mozzarella ristorante

ProdusentOsteverkstedet
Type: Ferskost
Melk: Upasteurisert kumelk

Smak: Mild, litt salt smak.

Beskrivelse: Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den på bruschetta, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella Ristorante for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem. Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løpe med pasta filata-metoden. Porselenshvit og halvbløt med tynn skorpe. Når osten kuttes siver det ut "latticello", en hvitaktig væske med deilig aroma. Fåes i flere størrelser - Fior di Latte ca. 500 g (leveres i pose), Bocconcini ca. 250 g (leveres i beger), plater (for å lage mozzarella ruller), knuter eller andre former og varianter etter avtale. Røkt versjon finnes også

Utsalgssted: Se nettside for full oversikt.

Osteverkstedet

FLERE PRODUKTER FRA OSTEVERKSTEDET