Hopp til innhold
Ostelandet Norge
  • World Cheese Awards 2023
    • Presse
    • Academy of Cheese – Kurs
    • Ostepodden
  • Kart
  • Osteprat
    • Produkter
    • Ysterier
    • Smakshjul ost
    • Historie
    • Oppskrifter
  • Om oss
    • Nyhetsbrev
Ostelandet Norge
  • World Cheese Awards 2023
    • Presse
    • Academy of Cheese – Kurs
    • Ostepodden
  • Kart
  • Osteprat
    • Produkter
    • Ysterier
    • Smakshjul ost
    • Historie
    • Oppskrifter
  • Om oss
    • Nyhetsbrev

OSTETYPER

Melk er en fantastisk råvare som har blitt formet til uendelige mange varianter av smak, konsistens og form. For letter å finne frem i det ulike landskapet av ost har flere forsøkt å dele inn terrenget. Ostefamilien kan overlappe hverandre, men er i all hovedsak etablert for å gi deg en mulighet til å finne dine favoritter og prøve nye typer.

BLÅMUGG

Foto: Osteglad

HVITMUGG

HS_291

FASTOST

Soleglad vellagra fra Skarbø Gård

RØDKITT

Lord Garvagh fra Rueslåtten Ysteri

FERSKOST

Burrata

SALATOST

Salatost

BRUNOST

Brunost fra Tørresvangen

TRADISJONSOST

Pultost fra Pultostkoppen

MODNA KREMOST

Rosalita fra Tjamsland Gård

Adresse: Hollendergata 5, 0191 Oslo
Telefon: +47 22 05 46 40
E-post: post@hanen.no

Vil du motta nyhetsbrev?

FØLG OSS

Utviklet av HANEN i samarbeid med Norsk Gardsost.
nb_NONorwegian
en_USEnglish nb_NONorwegian
Scroll til toppen