PRODUSENTER

Aalan Gård

Familiedrevet gårdsysteri med premierte oster av melk fra egne geiter. Gårdsutsalg, kafe og urtehage med opplevelser for barna.

Les Mer

Alm Gard ysteri

Guus og Laurien som flytta frå Nederland til Norge i 2004 kjøpte småbruk i Feios. Der begynnte dei med produksjon av økologisk is med kjølk frå eigne Telemarksjyr og frukt frå garden.

Les Mer

Åmnes Gård Ysteri

Åmnes Gård er en familiebedrift på Åmøy, en øy i Meløy Kommune, ved helgelandskysten. Gårdsbutikken selger lokalprodusert ost og honning samt hjemmelagd syltetøy, saft og brød.

Les Mer

Avdem Gardsysteri

Familiedrevet gårdsysteri med et bredt spekter av oster ystet av kumelk fra egen gård. En spesialitet er kittosten Fjelldronning. Produserer også smør, pultost, rømme og yoghurt.

Les Mer

Bomstad Gård

Bomstad Gård ligger ved inngangen til Lyngsalpene. De har ca.100 melkegeiter på gården og det produseres ost av egenprodusert geitmelk.

Les Mer

Braskerudsetra

Gården og setra har lange tradisjoner. På gården er det gjort funn tilbake til Vikingtiden, men i litteraturen er gården beskrevet tilbake til år 1328.

Les Mer

Brimi Sæter

Brimi sæter ligger i utkanten av Jotunheimen i Lom med samanhengende seterdrift i mange hundre år. De foredler nesten all setermelka til tradisjonsprodukter med lang historie, noe vi lærte av gamlebudeia Embjørg som nå har passert 90 år. Hun har vært budeie i over 60 somre.

Les Mer

Brubekken Gårdsmeieri

Brubekken gardsmeieri i Angvik foredler melk og kjøtt fra ku og geit. Her produseres brun og kvitost, rømme, smør, pultost og gammelost.

Les Mer
Bryn Gardsmeieri

Bryn Gardsmeieri

All melk fra 90 geiter og foredles til nydelig ost av forskjellig slag. Vi produserer også kjekjøtt. Utsalg på gården.

Les Mer

Bygdø Kongsgård ysteri

Her på gården er vi stolte over å ha Oslos eneste gårdsysteri! Vi lager ost og yoghurt på håndverksmåten, av helt fersk økologisk melk fra våre egne kyr!

Les Mer