Brubekken Gårdsmeieri

Brubekken Gårdsmeieri

Brubekken er et lite bruk med ku og geit som foredler og selger alt gården produserer av melk og kjøtt lokalt. Drifta er basert på agro-økologiske prinsipper blant annet med bare norske råvarer til foring. Vi bruker maksimal utmarksbeiting fra mai til november, bl.a. juli og august på setra i Torbudalen i Sunndal kommune. (Aursjøvegen.)

Alle produkter er tradisjonelle budeiekunster fra Nordmøre. Det er viktig for oss å synliggjøre og videreføre den kunnskapen og kulturen som var knytta til vårt distrikt. Meieriet ble etablert i 1995 da lokal foredling både ble latterliggjort og motarbeidet. Men vi holdt stand og trodde på det vi gjorde. Nå har vi god etterspørsel etter våre produkter som har fått mange priser i NM for ost. Gården ble også tildelt Møre og Romsdal sin kulturlandskapspris i 2016 for det arbeidet som er gjort med å ta vare på tradisjoner med gamle kuraser, driftsformer og produkter.

På gården produseres det kvit ost av geitemelk (ung og lagra), brunost av geitemelk, rømme og smør av kumelk, gulost og brunost av kumelk og gammelost.

Brubekken Gardsmeieri

Brubekken Gardsmeieri / Torbuvollen

Adresse: Brakstadstranda 345
Telefon: 91563259
E-post: stein359@gmail.com
Nettsted: http://www.brubekken.no

Gårdsutsalg: Ja - vi har egen butikk i Eidsvåg (Bæstes Bakeri). Åpent fra tirsdag - lørdag fra kl. 11-18.

OSTER FRA DENNE PRODUSENTEN

Beklager, ingen treff på søket ditt. Prøv et annet søk.