Produsenter i Vestfold og Telemark

Holt Gård

Holt gård er en økologisk gård i Undrumsdal med gårdsproduksjon av egen ferskost, stekeost og yoghurt. Åpen kafe og besøksgård etter avtale.

Les mer

Kråkeroe-staulen og Flatdal meieri

Kråkeroe-staulen ligger 900 moh på Møsstrond lengst nord i Seljord kommune. Staulsvollen har en spesielt fin beliggenhet mellom Veisvik-vannet og Kråkeroe-tjønni. På setervollen går telemarkskyr, NRF-kyr, kalver og griser.

Les mer

Stordalen Gardsbruk

Stordalen Gardsbruk. er et småbruk på fjellet i Tinn, med tradisjonell drift. Råvareproduksjon og foredling. De produserer en prisbelønt, særegen norsk brunost av bare geitemelk.

Les mer

Skarrbo Gård

Skarrbo Gård er en familiedrevet gård, med ti melkekyr, 250 høner og et knippe spælsau. Gården har vært drevet med økologisk melkeproduksjon siden 1991 og eget ysteri siden 2001.

Les mer

Håvardsrud Seterliv

Håvardsrud Seterliv bygde opp igjen seterdrifta i 2005, etter nesten 50 år utan setring og lokal foredling. Setra brukar all melk fra 10 kyr i perioden 20.juni til 1.september. På setra kan en se og hilse på dyra og se fjøs og ysteri, og smake på rømmegrøt i seterkafeen.

Les mer

Lega Ysteri

Ekte geitost, prim, og fastost av geit og ku. Flatbrød og pizzabunn til å nyte osten sammen med finner du også her!

Les mer

Setane Gardsysteri

Setane er en brattlendt gård i Nissedal i Telemark, som ble ryddet i 1801. Nytt geitefjøs og ysteri ble etablert i 2010. I år skal vi utvide ysteriet med primbu og starter opp primkoking til sommeren.

Les mer