PRODUSENTER

Lega Ysteri

Ekte geitost, prim, og fastost av geit og ku. Flatbrød og pizzabunn til å nyte osten sammen med finner du også her!

Les Mer

Litlvea Gård

På Litlvea Gård har vi en småskala håndverksysteri hvor vi lager gulost, salatost og fersk ost etter tradisjonsrike oppskrifter. Ostene er laget på lokal melk fra gårder i nærområdet.

Les Mer
Familien på Lofoten Gårdsysteri

Lofoten Gårdsysteri

Gårdsysteri med oster basert på økologisk, biodynamisk melk fra egne geiter, og noen oster av både ku og geitemelk, Koselig kafé og gårdsbutikk, åpen hele året.

Les Mer
Geitost fra Lygrepollen

Lygre Livsgard

Lygre Livsfard produserer økologisk brun geitost, økologisk kefir av geitmjølk og økologisk kvark (ferskost). Mjølka er frå geiter som får komme ut heile året, og går med kjea sine på dagtid.

Les Mer

Munkeby Ysteri

Etablert i 2009 av fire cisterciensere. Munkebyost er laget av upasteurisert kumelk fra nabogårder. Et handverk der fransk tradisjon og norsk melk møtes.

Les Mer

Myrdal Gård Ysteri

Myrdal gård ligger 250 meter o.h. på den vakre øya Tysnes, sør for Bergen, i Vestland fylke. Jasper og Nynke van Schaik tok over gården når de flyttet hit fra Nederland i 2013. Den berømte nederlandske ostetradisjonen kombinerer de med utsøkte lokale råvarer.

Les Mer

Olestølen Mikroysteri

Olestølen i Valdres ligger på 1000 m.o.h. I juli og august kan besøkende få lære om stølsliv, være med å røre i brunostgryta og smake på ureiste produkter.

Les Mer

Ommang Søndre

Ommang Søndre er en biologisk-dynamisk gård og andelslandbruk som ligger i Løten på Hedmarken Her ystes kologisk/biologisk kvit og brun ost av ku og geitmelk.

Les Mer

Orkladal Ysteri

Orkladal ysteri er et gårdsysteri fra Orkdal i Sør-Trøndelag. Vi produserer hovedsaklig kittoster, men også blåost og stykkost (feta av kumelk) og kremost. Mange av ostene har priser fra landsutstillinger og NM i gardsost. Vår mest kjente ost er en lagret fast kittost som heter Høvding Sverre.
Døgnåpen selvbetjent gårdsbutikk.

Les Mer

Ostegården

Ostegården startet opp i 2007 med et ønske om å utnytte ressursene på gården bedre. Valget falt på osteproduksjon. Gården er en liten melkegård med kun 12 melkekyr som beiter på «gammel eng» med et stort mangfold av gressorter.

Les Mer