PRODUSENTER
Slettevollen gardsysteri
Slettevollen gardsysteri er et lite familiedrevet ysteri ved Sognefjorden. Me bruker mjølk frå eigne kyr til å produsere ost og andre syrna mjølkeprodukt.
Les MerSnertingdal Ysteri
Snertingdal Ysteri er et gammelt ysteri fra 1919 som er restaurert fra 2018 fram til i dag. Det er å startet opp igjen med produksjon av ost igjen som for 100 år siden. Her har vi ivaretatt en sterk kulturhistorie, bygningsvern, laget arbeidsplasser i ei bygd, miljøvern og tilbakeføring av ostene produsert i dette bygget.
Les MerStavanger Ysteri
Stavanger Ysteri ligger i en gammel emballasjefabrikk i Stavanger Øst. Stavanger Ysteri har fem oster i det faste sortimentet.
Les MerStordalen Gardsbruk
Stordalen Gardsbruk. er et småbruk på fjellet i Tinn, med tradisjonell drift. Råvareproduksjon og foredling. De produserer en prisbelønt, særegen norsk brunost av bare geitemelk.
Les MerStrandmo Stølsysteri
Butikken på stølen er åpen frå 1. juli til 1. september Mandag til lørdag 12:00 til 16:00
Les MerStrømmen Gård
Ytterst i Straumfjorden i Nordreisa, der strømmen er sterkest ligger Strømmen gård. Vi (Morten og Siw-Merete) er tredje generasjon som driver gården og har geitemelk som primær produksjon.
Les MerSynnøve Finden
Synnøve Finden er i dag den eneste norske utfordreren til Tine i det norske ostemarkedet. Vi lager norsk ost av norsk melk på våre ysterier i Namsos og Alvdal. De siste årene har vi også utvidet sortimentet vårt. Vi skal tilføre frokostbordet nye gode smaker, og sunnere produkter.
Les MerSæterstad Gård
Sæterstad gård i Hattfjelldal i Nordland produserer økologisk brun og hvit geitost fra melk fra egne geiter. Gårdsutsalg, overnatting og gårdsrestaurant etter avtale.
Les MerThorbjørnrud Ysteri
Thorbjørnrud Ysteri er så vidt vi vet Norges eneste hotellysteri. Med det som utgangspunkt skulle man kanskje tro at vi var nærmere en gimmik enn et produktivt ysteri, men virkeligheten er heldigvis en annen. Thorbjørnrud er også en anerkjent lokalmatprodusent, og i ysteriet produserer vi mer enn 10 tonn ost i året og gjør det ganske bra i kåringer både nasjonalt og internasjonalt.
Les Mer