Du blir nå videresendt, vennligst vent. Hvis det ikke fungerer, vennligst gå til Ny produsentside

PRODUSENTER

Undredal Stølsysteri

I Undredal er det å lage ost uløyseleg knytt til bygda sin identitet. Så langt attende vi kan spore og fram til i dag har det utan opphald blitt laga ost av eiga mjølk. Dei tre familiane som står bak nyskapinga Undredal Stølsysteri BA har losa denne stolte tradisjonen over i det moderne matlandskapet.

Les Mer

Uppistog Gard

Uppistog gard ligger midt i Setesdalen. Vi har 30 melkegeitene som holder i stand et gammelt utvalgt kulturlandskap.

Les Mer

Valdresmeieriet

Valdresmeieriet produserer Valdres Ost som er faste guloster med og uten krydder. På gården vår Færden i Valdres har familien vår foredla råvarer fra naturen i generasjoner, og i 2011 valgte vi å føre noen av disse tradisjonene videre og etablerte Valdresmeieriet.

Les Mer

Valmsnes Gård

På Valmsnes gård bor Jonas og Julie sammen med sønnene Sebastian og Ole Jakob. De har valgt å satse på den tradisjonsrike osten pultost, som er en av norges eldste oster og en ost med lange tradisjoner i Hedmark. I tillegg har de en rekke andre produkter – flere typer ost, melk og smør. Smøret fra Valmsnes Gård har høstet den gjeve prisen «Årets Meieriprodukt 2020

Les Mer

Veitastrond Gardsysteri

Veitastrond Gardsysteri produserer geitost etter oppskrifta til oldebesta, og slik me har gjort i generasjonar. Me er oppteken av tradisjonar og kvalitet.

I dag er gardsysteriet drive av Beate Flugheim Neset. Ho er tredje generasjon som produserer ost for sal og tok over i 2023. I år skal dei rundt 120 geitene få beita på Vårstølen.

Les Mer

Vesterhaugen Gårdsysteri

Vesterhaugen Gårdsysteri er et lite småbruk som er blitt drevet økologisk i snart 30 år. Vi har et allsidig husdyrhold, med melkeku, griser, hest og høner. All melken fra våre fire melkekuer av den gamle norske rasen STN foredles på gården. Vi produserer pultost, smør og rømme.

Les Mer

Voll Ysteri

Voll Ysteri var det første ysteriet i Norge som blei godkjent for upasteurisert ost. Her lages den nydelige Jærosten.

Les Mer

Winther Ysteri

Noe så unikt som et ysteri og osteutsalg midt i Oslo. Her lages oste basert på økologisk melk fra lokale gårder. Vi har vårt eget ysteri med helt åpen produksjon. Du kan se oss fra gateplan når du går på utsiden og også inne fra restauranten og butikken.

Les Mer

YsteLyst Håndverskysteri

Vi holder til i Vestre Gausdal, på en gård som heter Nordre Berg. Der bor vi sammen med en flokk med 45 melkegeiter pluss ungdyr og bukker. Gården drives økologisk, som vil si at vi gjør alt for at dyrene skal trives, får høyt kvalitet grovfôr, og får leve sin naturlige adferd.

Les Mer

Ystepikene

Velkommen til Ystepikene ysteri og gardsbutikk. Ystepikene produserer blant annet Jærsk Bedaost, kremost, kvitskimmel og Havslette.

Les Mer