Winther Ysteri
YSTERIER
Winther Ysteri
Siri Helen Winther, som er grunder og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.
Siri sin mormor, oldemor og tippoldemor ystet ost i Lofoten. Denne håndverkskunsten, kunnskapen og historien ønsker vi å vise frem og dele. Vi har derfor bygget vårt by-ysteri i Oslo, Aker Brygge slik at det er en helt åpen produksjon med innsyn for våre gjester både på utsiden av lokalene og på innsiden. Ekte, lokalt og transparent.
Ysteriet er basert på økologisk melk fra lokale gårder.

Winther Ysteri:
Adresse: Grundingen 3, 0250 Oslo
Telefon: 408 96 020
E-post: siri@wintherakerbrygge.no
Nettsted: https://wintherakerbrygge.no/
Butikkutsalg: Ja - mandag til fredag kl. 10–20, Lørdag kl. 10–21 og søndag kl. 11-18.