Skarrbo Gård
Skarrbo Gårdsysteri
Skarrbo Gård er en familiedrevet gård, med ti melkekyr, 250 høner og et knippe spælsau.
Gården har vært drevet med økologisk melkeproduksjon siden 1991 og eget ysteri siden 2001. Skarrbo Gårdsysteri var også blant pionerene som jobbet fram muligheten for upasteurisert ysting i Norge.
Markus og Elisabeth driver videre som andre generasjon og satser på de gode melkeproduktene fra de ti Jarlsbergkuene som beiter i skogen hele sommeren. Vi satser på lokal ressursbruk, bruker lite kraftfor og har stor fokus på dyrevelferd. Kalvene får gå sammen med mora i 6 uker før avvenning. Alt kjøtt selges direkte til privatkunder, butikker og restauranter.
Våre kunder opplever og framhever produktenes kvalitet, og sammen med de tas mange grep for bærekraft og dyrevelferd som ligger i gårdsdriften. Dette dekker kvalitetsbegrepet og alt som ligger bak selve produktet. Denne historien jobber vi med å formidle.
Vi produserer Skarrbo spesial som er en fastost av kumelk, en slags type gouda, Skarrbo Nøkkelost som også er en fastost av kumelk, Skarrbo Halloumi, Ricotta, yoghurt og surmelk.
Skarrbo Gårdsysteri:
Adresse: Langeliveien 12, 3089 Holmestrand
Telefon: 93028263
E-post: markuskoot@hotmail.com
Nettsted: http://skarrbo.no
Gårdsutsalg: Ja - alltid åpent, men lurt å ringe på forhånd.