Skarrbo Gårdsysteri

YSTERIER

Skarrbo Gårdsysteri

Skarrbo Gård er en familiedrevet gård, med ti melkekyr, 250 høner og et knippe spælsau. Gården har vært drevet med økologisk melkeproduksjon siden 1991 og eget ysteri siden 2001. Gården var blant pionerene som jobbet fram muligheten for upasteurisert ysting i Norge.

Markus og Elisabeth driver videre som andre generasjon og satser på de gode melkeproduktene fra de ti Jarlsbergkuene som beiter i skogen hele sommeren. Vi satser på lokal ressursbruk, bruker lite kraftfor og har stor fokus på dyrevelferd. Kalvene får gå sammen med mora i 6 uker før avvenning. Alt kjøtt selge direkte til privatkunder, butikker og restauranter.

Våre kunder opplever og framhever produktenes kvalitet, og sammen med de mange grep for bærekraft og dyrevelferd som ligger i gårdsdriften, så har dekker kvalitetsbegrepet også alt som ligger bak selve produktet. Dette er en del av historien som vi jobber med å formidle.

Vi produserer Skarrbo spesial som er en fastost av kumelk - en slags type gouda,  Skarrbo Nøkkelost som også er en fastost av kumelk, Skarrbo Halloumi, Ricotta, yoghurt og surmelk.

Skarrbo Gårdsysteri

Skarrbo Gårdsysteri:

Adresse: Langeliveien 12, 3089 Holmestrand
Telefon: 93028263
E-post: markuskoot@hotmail.com
Nettsted: http://skarrbo.no

Gårdsutsalg: Ja - alltid åpent, men lurt å ringe på forhånd.

OSTER FRA DENNE PRODUSENTEN