Bernt Bucher Johannessen
Bernt er daglig leder i HANEN og restaurantdriver gjennom mange år. – Hvordan er det i samarbeid med Norsk Gardsost, å være hovedarrangør for Oste-VM, en av de viktigste konkurranser for ost i verden? – Det er både veldig tilfredsstillende og motiverende. Dette er kronen på verket i forhold til å ha jobbet med dette siden vi var i London for første gang i 2014. – Hva kan være verdien av at Oste-VM arrangeres i Norge? ‘ – Verdien er at norske forbrukere blir gjort oppmerksom på det store ostemangfoldet og den høye kvaliteten norske oster har, – og på den måten fristes til å kjøpe osten. · -Hvordan kan vi inspireres til å smake nye norske oster? – Ved å vise frem mangfoldet og kvaliteten og historien til ostene. – Hva er ditt beste osteminne? Det er gammelosten til faren min som det følger mange hyggelige minner rundt. – Hva er ditt beste serveringstips til ost? Ta ut osten lenge før du skal spise den.