Almnâs bruk på Spontan vinbar

Almnäs bruk på Spontan Vinbar 27. og 28. oktober

Spontan restaurant og vinbar i Fjordgata 1 i Trondheim får storfint besøk fra Almnäs bruk under Oste VM. Almnäs Bruk har i lang tid levert sine oster til Spontan og både kokkene, servitørene og gjestene elsker de gode økologiske hardostene fra bruket i strandkanten ved Vätterns sydvestlige bredd. Dette er håndverksoster med flott særpreg og rik smak.

 

Da Claus Meyer presenterte supergoldfinalisten «Tegel» under oste VM i Bergen sa han at han ved første smaking trodde det vare en Beaufort Alpage han hadde i munnen – ikke dårlig kompliment fra en trenet gane!


Almnäs stiller med brukseieren sjøl, ysteren og to ostemodnere. Her blir det med andre ord rikelig med muligheter til både å smake og prate med de beste. 

 

Fredag 27. oktober i vinbaren

Selvfølgelig vil du kunne smake på alle ostene fra Almnäs og vinkelnerne sørger for at det er passende drikke glassene. I tillegg til ren ostesmaking vil du kunne kjøpe småretter inneholdende en gode dose ost fra Almnäs.

 

Lørdag 28. oktober i restauranten

Her er det duket for en minnerik «Cheesemaker dinner» der kokkene tryller fram en smaksmeny med en rekke retter bygget opp med oster fra Almnäs. Det blir rikelig med mulighet til å samtale med Almnäsfolket i løpet av måltidet.

Kontakt: https://www.spontanvinbar.no/ for ytterligere info og booking.