Ysterier

Rød gårdsbutikk

Aalan Gård

Familiedrevet gårdsysteri med premierte oster av melk fra egne geiter. Gårdsutsalg, kafe og urtehage med opplevelser for barna.

Read More
Åmnes Gård

Åmnes Gård Ysteri

Åmnes Gård er en familiebedrift på Åmøy, en øy i Meløy Kommune, ved helgelandskysten. Gårdsbutikken selger lokalprodusert ost og honning samt hjemmelagd syltetøy, saft og brød. Vi forbinder norske og tyske tradisjoner i vår produksjon

Read More
Bufast ost fra Avdem

Avdem Gardsysteri

Familiedrevet gårdsysteri med et bredt spekter av oster ystet av kumelk fra egen gård. En spesialitet er kittosten Fjelldronning. Produserer også smør, pultost, rømme og yoghurt.

Read More
Bomstad Gård

Bomstad Gård

Bomstad Gård ligger ved inngangen til Lyngsalpene. De har ca.100 melkegeiter på gården og det produseres ost av egenprodusert geitmelk.

Read More
Brimi Sæter

Brimi Sæter

Brimi sæter ligger i utkanten av Jotunheimen i Lom med samanhengende seterdrift i mange hundre år. De foredler nesten all setermelka til tradisjonsprodukter med lang historie, noe vi lærte av gamlebudeia Embjørg som nå har passert 90 år. Hun har vært budeie i over 60 somre. Kuflokken vår er delvis av gamle norske storferaser. I tillegg har vi 40 utegriser ved setra, fora på næringsrik myse fra osteproduksjonen.

Read More

Brubekken Gårdsmeieri

Brubekken gardsmeieri i Angvikforedler melk og kjøtt fra ku og geit. Her produseres brun og kvitost, rømme, smør, pultost og gammelost.

Read More
Bryn Gardsmeieri

Bryn Gardsmeieri

All melk fra 90 geiter og foredles til nydelig ost av forskjellig slag. Vi produserer også kjekjøtt. Utsalg på gården.

Read More
Osten Dronningberget fra Bygdø Kongsgård

Bygdø Kongsgård ysteri

Her på gården er vi stolte over å ha Oslos eneste gårdsysteri! Vi lager ost og yoghurt på håndverksmåten, av helt fersk økologisk melk fra våre egne kyr!

Read More
Geitene til Den Sorte Gryte bak geitost skiltet

Den Sorte Gryte Ysteri & Gårdsmat

Ysteri og Gårdsmat i Lofoten. Her produseres en rekke oster, kaker og desserter av geitemelk fra egen gård. Gårdsbutikk og gårdskafé.

Read More
Derinngarden ostedisk

Derinngarden

I vårt lille gårdsysteri foredles en del av gårdens egen økologiske melk til nydelige oster og naturell yoghurt.
Utsalg på gården.

Read More