Grindal Ysteri
YESTERIES
Grindal Ysteri
Forteljinga om Grindal handlar om søstrene som ikkje ville flytte heim frå setra. Den gode kvardagen på setra var fylt med kyr og mjølkestell. Da heimflyttardagen kom, var løysinga klar; søstrene måtte bygge seg ysteri heime. Dei norske tradisjonsprodukta skulle få leva vidare på setra, medan verdiane frå seterlivet fekk vera med på seterlasset heim.
Proximity to the entire production, the freedom of having control over the day yourself, and the joy of seeing how the milk can turn into so many different flavors. We have been lucky and received inspiration from many quarters, both at home and abroad. It has given us a taste for quality cheese and made us curious, so that we always have to try something new. This is how it came to be that Grindal produces cheeses with origins from other parts of the world, cheeses that cheese lovers dream about!

Grindal Ysteri
Adresse: Orkdalsveien 2181
Telephone: +47 95946126
E-mail post@grindalysteri.no
Website: http://grindalysteri.no
Farm sale: Yes
Opening hours: Mon-Thurs 10am-1pm, Friday from 10am-6pm, 10am-1pm. Take a look or call if you are unsure.